Tips til at have en behagelig flyvning

Borte er de dage, når de flyver var så glamourøse. Nu, fly har mindre sæder og trange benplads, mens de fleste flyselskaber har ekstra afgifter for alt – herunder snacks og bagage. Men det betyder ikke, at vi er nødt til at acceptere alt og bare udholde de rejser med fly. Faktisk er der mange forskellige måder at forbedre din rejseoplevelse, selv med sikkerhedsforskrifterne og snorken passagerer ud du.

Moyan Brenn – 2014

Du kan købe en søvn kit, som er tilgængelig i de fleste af lufthavnen gavebutikker, eller lave dine egne og holde det i din bagage. En sleep kit normalt kommer med en rejse pude med en U-form og en øjenmaske at blokere sollys og blænding.

bringe Også nogle ørepropper for at blokere ud uønsket lyd. Hvis du har en ekstra budget, gå til støjreducerende hovedtelefoner, da disse kan gøre en stor forskel. De har evnen til at neutralisere den støj, som f.eks råb babyer og lyde frigivet af flymotor, selvom du lytter musik gennem dem.

En sidste ting, du bør ikke glemme at bringe et stort sjal eller lille tæppe, som du måske ønsker at gemme i din søvn kit. Dette fordi det er næsten umuligt at sove uden en når det er for koldt. I fortiden, flyselskaberne forudsat tæpper, men i dag, de opkræver ekstra for dem.

På nuværende tidspunkt størstedelen af ​​flyselskaber kræver passagererne til at betale ekstra for checket bagage, uanset hvad vægten. Af denne grund, er alle forsøger at presse i deres tøj og udstyr beregnet til deres 2-ugers ferie i deres carry-on eller lille rygsæk, hvilket gør det meget tungere end sin ejer. Husk, at kabinepersonalet kan gøre livet lidt sværere for dem, der bringer en masse ting i kabinen. Selv mens boarding, vil de insistere på at kontrollere det.

Bare følg retningslinjerne for at undgå besvær. Medbring en lille og let carry-on kuffert, som er let at løfte op i overliggende bin. Du er også tilladt at medbringe en ekstra taske, enten en pung eller laptop taske. Dette bør være i stand til at passe i rummet under sædet foran, men sørg for at der er nok plads til dine fødder.

Lige siden 911 hændelsen, har flyselskab regler ændret fra tid til anden. Hvis der på et tidspunkt er det okay at bringe en shampoo flaske i rejse størrelse, næste gang kan i blive konfiskeret for at gå over carry-on flydende størrelse grænse. Før blev laptops tilladt i lommen på bagsædet, men ikke længere. Ifølge de seneste regler, de skal holdes under sædet eller i overhead bin, ligesom dine andre carry-on stuff.

Undgå besværet med at lære reglerne i sidste øjeblik ved at kontrollere Transportation Security Administration hjemmeside og den for flyselskab du skal bruge til rejser. Her vil du være i stand til at se de seneste regler. Del dem med dine rejse kammerater så godt, så alle kan undgå problemer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *