Ting du kan gøre under en lang international flyvning til at dræbe tid

Mens rejser til et fremmed land kan være en vidunderlig oplevelse, kan lange internationale flyvninger være meget trættende, især hvis du ikke har noget at gøre.

Hvis du har bestilt en af ​​de billige internationale flyvninger, kan det være endnu mere ubehageligt og kedeligt for dig i dine trange pladser. Dog er ikke alt håb tabt, fordi der er stadig nogle ting, du kan gøre for at dræbe din tid, når du sidder fast i en lang international flyvning.

Gad vide hvad de er? Nå, her er en liste over ting, du kan gøre for at gøre din lange rejser interessante.

Tag så mange som 2 til 3 bøger med dig, når du rejser, uanset om det er en lang eller en kort flyvetur. Hvis du er en læsehest, så bøger kan hjælpe dig med at dræbe en masse tid uden at du selv at vide det. Også, vil du være i stand til at zone ud fra grynt og snorker dine medpassagerer og koncentrere sig om plottet i hånden. Hvis du har en Kindle eller en tablet, der er endnu bedre, som du kan fange op på en række af bøger, hvis du bliver træt af én.

Mens vi kan blive enige, at billige internationale flyvninger ikke kan give dig komfortable sæder, men du kan stadig indhente noget søvn indtil det bliver for indelukket. Airplanes er gode steder at sove, som du har intet andet at gøre, og kan tage en dyb søvn, før du lander og fordybe dig i arbejde. Bed om en pude og tæppe og gør dig det behageligt, så din krop kan lette og falde i søvn. Du vil være taknemmelige for resten, når du lander, som du får brug for en vis tålmodighed og energi til at komme igennem immigration og bagage kollektion.

Internationale flyvninger har en in-flight entertainment system, hvor du kan fange op på nogle film og serier, mens du er højt oppe i luften. Men det er også tilrådeligt, at du bærer nogle af dine foretrukne film i din egen tablet eller bærbare computer, så du ca nyde dem, når du har udtømt de in-flight muligheder. Også, det er også tilrådeligt at tage din musikafspiller med dig, så hvis du ikke føler som at se noget, kan du i det mindste lytte til noget musik og slappe af.

Bortset fra de ting, der er nævnt ovenfor, kan du endda vække en snak med din medpassager. Du ved aldrig, kan du endda gøre en ven i processen! Så næste gang du er på en lang international flyvning, holde disse ting i tankerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *