Italien mad

Folk i Italien begynde dagen med morgenmad og dette er kendt som “colazione.” En traditionel Morgenmad der svarer til en fransk, spansk eller græsk morgenmad. Milky kaffe, brød med smør og gelé og cookies er populære. Børn drikke varm mælk med en lille smule af kaffe, mælk af sig selv varm chokolade. Frugtkompot, yoghurt, müsli og morgenmadsprodukter bliver stadig mere populære der også.

Frokost er de hjerteligste måltid i Italien, og det serveres mellem middag og 02:00. Der vil normalt være en appetitvækker, såsom ost, pålæg, oliven eller brød og dips, efterfulgt af en første kursus. Dette vil være noget lignende ravioli, risotto, spaghetti eller pasta, suppe eller pandekager.

En midt på eftermiddagen snack er populær og dette kan være nødder, cookies, rosiner, mousse, frugt, yoghurt, eller noget lignende. Middag er lettere end frokost og måske suppe, risotto, salat eller frokost rester. Middag er spist et sted mellem 7.30 og 9:30.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *